De gegevens over Zij de Advocaat inzien? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Zij de Advocaat

Je wil misschien meer weten over Zij de Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 66703719 het KVK nummer van Zij de Advocaat is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 24-08-2016.