Aan het zoeken meer info over Zengin Advocatuur? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Zengin Advocatuur data

Je wil wellicht meer weten over Zengin Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 59750693 het KVK nummer van Zengin Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 17-01-2014.