De gegevens over Wijsman Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wijsman Advocatuur informatie

Je wil wellicht meer weten over Wijsman Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 53606892 het KVK nummer van Wijsman Advocatuur is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-10-2011.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;