Alle gegevens over Weisfelt & Lintz Advocaten B.V. inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Weisfelt & Lintz Advocaten B.V. gegevens

Je wil wellicht meer info over Weisfelt & Lintz Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 50565982 het KVK nummer van Weisfelt & Lintz Advocaten B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 04-08-2010.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;