Aan het zoeken meer informatie over Warnink en Both Advocaten? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over Warnink en Both Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 8222746 het KVK nummer van Warnink en Both Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2008.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;