De data over VVG Advocaten & Mediators B.V. bekijken? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

VVG Advocaten & Mediators B.V. data

Je wil misschien meer weten over VVG Advocaten & Mediators B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 68784031 het KVK nummer van VVG Advocaten & Mediators B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 17-05-2017.