Aan het zoeken extra informatie over Vogels Advocaat? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Vogels Advocaat data

Je wil misschien meer weten over Vogels Advocaat. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 61761915 het KVK nummer van Vogels Advocaat is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 15-09-2014.