Op zoek naar extra informatie over Visser Advocatuur? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over Visser Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 65482964 het KVK nummer van Visser Advocatuur is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-03-2016.