De data over VIER advocaten inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

VIER advocaten data

Je wil misschien meer weten over VIER advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 62692836 het KVK nummer van VIER advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 25-02-2015.