De data over Versteegh Advocaat inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Versteegh Advocaat. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 60185295 het KVK nummer van Versteegh Advocaat betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-02-2014.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;