Aan het zoeken additionele info over Vandervoodt Advocaten? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Vandervoodt Advocaten gegevens

Je wil misschien meer weten over Vandervoodt Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 24495377 het KVK nummer van Vandervoodt Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1982.