Aan het zoeken extra info over Van Zweden Legal? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Van Zweden Legal informatie

Je wil wellicht meer weten over Van Zweden Legal. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 72901705 het KVK nummer van Van Zweden Legal is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 25-10-2018.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;