Op zoek naar additionele info over Van Wolde Advocatuur? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over Van Wolde Advocatuur

Je wil misschien meer info over Van Wolde Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 50753843 het KVK nummer van Van Wolde Advocatuur is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-09-2010.