Op zoek naar meer info over Van Waes mediation en advocatuur? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Van Waes mediation en advocatuur data

Je wil misschien extra informatie over Van Waes mediation en advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 59276576 het KVK nummer van Van Waes mediation en advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 22-11-2013.