Aan het zoeken meer informatie over Van Vliet & Van Vliet Advocaten? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Van Vliet & Van Vliet Advocaten informatie

Je wil wellicht meer weten over Van Vliet & Van Vliet Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 50055097 het KVK nummer van Van Vliet & Van Vliet Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-06-2010.