De data over Van Treijen Advocatuur bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Van Treijen Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over Van Treijen Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 64038297 het KVK nummer van Van Treijen Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 07-09-2015.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;