Aan het zoeken additionele info over Van Till Advocaten? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Van Till Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer weten over Van Till Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 34375388 het KVK nummer van Van Till Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-06-1996.