Op zoek naar extra info over Van Steen en Pronk Advocaten? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Van Steen en Pronk Advocaten

Je wil misschien meer info over Van Steen en Pronk Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 01165719 het KVK nummer van Van Steen en Pronk Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-1989.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;