Op zoek naar additionele informatie over Van Schuppen Advocatuur B.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Van Schuppen Advocatuur B.V.

Je wil wellicht meer weten over Van Schuppen Advocatuur B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34350579 het KVK nummer van Van Schuppen Advocatuur B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 22-07-2009.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;