Alle data over Van Roy en Van Roy-Vissers c.s. Advocaten B.V. bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Van Roy en Van Roy-Vissers c.s. Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 28057170 het KVK nummer van Van Roy en Van Roy-Vissers c.s. Advocaten B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-02-1990.