Op zoek naar meer informatie over van Riessen Familierecht? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

van Riessen Familierecht data

Je wil wellicht meer weten over van Riessen Familierecht. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 20100063 het KVK nummer van van Riessen Familierecht betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2001.