Alle data over Van Maarwijck Advocatuur & Mediation bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Van Maarwijck Advocatuur & Mediation gegevens

Je wil wellicht meer weten over Van Maarwijck Advocatuur & Mediation. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 01163984 het KVK nummer van Van Maarwijck Advocatuur & Mediation betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 31-05-1977.