Alle gegevens over Van Leent Beheer B.V. bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Van Leent Beheer B.V. data

Je wil misschien extra informatie over Van Leent Beheer B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 8184510 het KVK nummer van Van Leent Beheer B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 24-11-2008.