Alle gegevens over Van Laake Engelen Advocaten bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Van Laake Engelen Advocaten informatie

Je wil wellicht extra info over Van Laake Engelen Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 56567782 het KVK nummer van Van Laake Engelen Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-12-2012.