Aan het zoeken additionele informatie over van Kampen advocatuur en mediation? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over van Kampen advocatuur en mediation. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 59368144 het KVK nummer van van Kampen advocatuur en mediation betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 02-12-2013.