Aan het zoeken extra informatie over Van Gils en Bouw Advocaten? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Van Gils en Bouw Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Van Gils en Bouw Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 51613093 het KVK nummer van Van Gils en Bouw Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2011.