Op zoek naar additionele info over Van Giffen Advocaten? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Van Giffen Advocaten informatie

Je wil misschien meer weten over Van Giffen Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 34134452 het KVK nummer van Van Giffen Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 15-05-2000.