Aan het zoeken extra informatie over Van Faassen Advocatuur? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Van Faassen Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer weten over Van Faassen Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 57916497 het KVK nummer van Van Faassen Advocatuur betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-05-2012.