Op zoek naar additionele informatie over Van Duyl Advocatuur? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Van Duyl Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer informatie over Van Duyl Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 65041550 het KVK nummer van Van Duyl Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2016.