Op zoek naar meer info over Van Dort Advocatuur? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Van Dort Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 59128143 het KVK nummer van Van Dort Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-11-2013.