Aan het zoeken extra informatie over Van Dort Advocaten B.V.? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over Van Dort Advocaten B.V.

Je wil wellicht meer weten over Van Dort Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 32124042 het KVK nummer van Van Dort Advocaten B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 31-05-2007.