De data over Van der Valk c.s. Advocaten bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over Van der Valk c.s. Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Van der Valk c.s. Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 27340919 het KVK nummer van Van der Valk c.s. Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 29-03-1984.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;