Op zoek naar additionele info over Van der Putt Advocaten? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Van der Putt Advocaten data

Je wil misschien meer weten over Van der Putt Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 14108143 het KVK nummer van Van der Putt Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1992.