Alle data over Van der Putt Advocaten bekijken? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Van der Putt Advocaten informatie

Je wil wellicht meer weten over Van der Putt Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 14129660 het KVK nummer van Van der Putt Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1992.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;