Alle gegevens over Van der Mersch Praktijk B.V. bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Van der Mersch Praktijk B.V.

Je wil misschien meer weten over Van der Mersch Praktijk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 56697082 het KVK nummer van Van der Mersch Praktijk B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 20-12-2012.