Alle data over Van der Aa Advocaten inzien? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Van der Aa Advocaten data

Je wil misschien extra informatie over Van der Aa Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30281714 het KVK nummer van Van der Aa Advocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-07-1992.