Aan het zoeken extra info over Van den Elst Pots & Rouwé Advocaten? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Van den Elst Pots & Rouwé Advocaten data

Je wil misschien meer weten over Van den Elst Pots & Rouwé Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 01178883 het KVK nummer van Van den Elst Pots & Rouwé Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1980.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;