Alle data over Van den Broek Advies en Bewind inzien? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over Van den Broek Advies en Bewind

Je wil misschien meer weten over Van den Broek Advies en Bewind. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 64448843 het KVK nummer van Van den Broek Advies en Bewind is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 14-10-2015.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;