De gegevens over Van den Boom & De Jong Advocaten inzien? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Van den Boom & De Jong Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Van den Boom & De Jong Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 69528381 het KVK nummer van Van den Boom & De Jong Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2017.