Alle gegevens over Van den Berg Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Van den Berg Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over Van den Berg Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 58851615 het KVK nummer van Van den Berg Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2013.