Op zoek naar meer informatie over Van den Adel Advocaat? Kom erachter wat een goede advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Van den Adel Advocaat

Je wil wellicht meer info over Van den Adel Advocaat. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 64242137 het KVK nummer van Van den Adel Advocaat betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-10-2002.