Op zoek naar meer informatie over Van Bunge Advocaten B.V.? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Van Bunge Advocaten B.V. informatie

Je wil wellicht meer weten over Van Bunge Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 24299437 het KVK nummer van Van Bunge Advocaten B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-12-1999.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;