Alle gegevens over Van Beekhof Bouma Reichmann bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Van Beekhof Bouma Reichmann gegevens

Je wil misschien meer weten over Van Beekhof Bouma Reichmann. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 51463784 het KVK nummer van Van Beekhof Bouma Reichmann is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-12-2010.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;