Op zoek naar meer info over Van Baaren Advocatuur? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Van Baaren Advocatuur data

Je wil wellicht meer weten over Van Baaren Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 61602515 het KVK nummer van Van Baaren Advocatuur betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-10-2014.