Alle gegevens over van Ardenne & Crince le Roy Advocaten N.V. inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over van Ardenne & Crince le Roy Advocaten N.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 62408623 het KVK nummer van van Ardenne & Crince le Roy Advocaten N.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 15-01-2015.