Alle gegevens over Van Altena Vastgoedadvocatie B.V. bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Van Altena Vastgoedadvocatie B.V.

Je wil misschien meer informatie over Van Altena Vastgoedadvocatie B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 69119147 het KVK nummer van Van Altena Vastgoedadvocatie B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 03-07-2017.