Alle data over Unger Advocatenpraktijk B.V. bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Unger Advocatenpraktijk B.V. data

Je wil misschien meer informatie over Unger Advocatenpraktijk B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 39098599 het KVK nummer van Unger Advocatenpraktijk B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 26-03-2007.