Op zoek naar additionele info over Tuinstra Advocatuur B.V.? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tuinstra Advocatuur B.V. informatie

Je wil wellicht meer weten over Tuinstra Advocatuur B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 14075128 het KVK nummer van Tuinstra Advocatuur B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-11-2002.