Op zoek naar meer informatie over Torn NV? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Torn NV. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 61348546 het KVK nummer van Torn NV is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 29-08-2014.