Alle gegevens over Tonino & Partners B.V. inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tonino & Partners B.V. informatie

Je wil misschien meer informatie over Tonino & Partners B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 53572351 het KVK nummer van Tonino & Partners B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 13-09-2011.